donderdag 25 april 20u00
Cultuurhuis Merelbeke - Theaterzaal

Driekoningenplein 15
9820 Merelbeke
België

€8.00
Basisprijs
€6.50
Jongeren -26
€6.50
Personen met een beperking / +60
€6.50
UiTPAS regio Gent
€1.60
UiTPAS regio Gent met kansentarief
€6.40
Groepen
Lezing

Auteur op de planken: Delphine & Mauro II

Delphine Lecompte & Mauro

In samenwerking met de Bib

Mauro Pawlowski en Delphine Lecompte maken amok, total loss. Ze voeren een stekelige, smerige, ontregelende, weerbarstige, gutsende, irrationele act op, zonder gêne. Hun voorstelling kan nog het best omschreven worden als een kruising tussen Frank Zappa en een zwerm flamboyante diabolische infantiele vleerhonden.

Na een zeer succesvolle tournee is de jus tussen beiden nog lang niet op. De reacties op hun gezamenlijke podiumperformances zijn telkenmale unaniem lovend: “Fantastisch duo op het podium, schitterende symbiose, heerlijke avond, meer van dat!”.

Zo'n samenwerking kan natuurlijk niet abrupt tot stilstand worden gebracht, dEUS of niet. Delphine en Mauro lanceren hun 2.0 tournee of hoor je liever Delphine & Mauro II? Dat heeft natuurlijk een koninklijk cachet! 

Mauro brengt sowieso bijna altijd iets nieuws en omarmt het experiment; Delphine smijt zich onder zijn invloed ook en is heel alert op de reacties van het publiek. Het duo staat als een huis en brengt nieuw materiaal dat je doet lachen en huilen en dit bij voorkeur tegelijkertijd.

Van en met: Mauro Pawlowski en Delphine Lecompte

Koop hier je tickets