Evenementfoto Speelse sculpturen
zondag 10 maart 10u00
Cultuurhuis Merelbeke - Studio

Driekoningenplein 15
9820 Merelbeke
België

€75.00
1 volwassene + 1 kind
€15.00
1 volwassene + 1 kind UiTPAS regio Gent met kansentarief
Beeld

Speelse sculpturen

Jakob Verstichel

Voor kinderen vanaf 9 jaar en hun favoriete volwassene

Sculpturen – het woord alleen al klinkt ingewikkeld. Veel werk, techniek, materiaal? Zeker niet! Docent Jakob herontdekte papier-maché als volwaardig artistiek materiaal. Door dit te combineren met ijzerdraad en schilderstape maak je in een handomdraai toffe sculpturen! Door ze achteraf met bronzen of gouden verf te beschilderen krijg je een resultaat dat er net uitziet als een echt beeld. Ga je voor herkenbare vormen of houd je het liever wat abstracter? 1 groot exemplaar of liever verschillende kleintjes?

In deze workshop voor duo’s ga je samen met je mama of papa, nonkel of tante, oma of opa, of misschien zelfs je favoriete babysit aan de slag. Je hebt geen specifieke voorkennis nodig, alleen veel zin in experimenteren, prutsen en proberen!

  • 3 lessen op zondag van 10 tot 12.30 uur
  • Lesdagen: 10, 17 en 24 maart 2024
  • € 75 per duo, materiaal inclusief

Schrijf je hier in

Jakob is een creatieve duivel-doet-al: hij studeerde af als beeldend kunstenaar maar is daarnaast ook acteur en poppenspeler, zanger en muzikant, illustrator & cartoonist. Het dagelijkse leven inspireert hem om het ene na het andere schetsboek vol te tekenen. Soms vinden die schetsen hun weg naar een ander medium: sculpturen, geborduurde tekeningen, houtbrand-gravures… variatie troef! Als docent krijgt hij in zijn aanstekelijke speelse stijl iedereen aan het creëren.