Evenementfoto Zang op maandag
maandag 18 september 16u30
Popelin Lyceum

Gaversesteenweg 195
9820 Merelbeke
België

€200.00
Basisprijs Merelbekenaar
€250.00
Basisprijs niet-Merelbekenaar
€110.00
Merelbekenaar jongeren -18 / student -26
€137.50
Niet-Merelbekenaar jongeren -18 / student -26
€40.00
UiTPAS regio Gent met kansentarief Merelbekenaar
€50.00
UiTPAS regio Gent met kansentarief niet-Merelbekenaar
Muziek

Zang op maandag

Marie Bogaert

Individuele zangles, in traject dat in samenspraak opgesteld wordt. Er wordt gewerkt aan basis- en gevorderde techniek, om te leren zingen in de stijl die je ligt.

OPGELET: deze extra lesreeks kan pas doorgaan bij een minimum aantal deelnemers! Je krijgt na inschrijving een bevestiging uit ons systeem, maar pas na een persoonlijke verwittiging dat de reeks kan doorgaan, ben je helemaal zeker van je inschrijving.

  • Lessen op maandag, uur wordt in overleg bepaald. De lessen worden ingepland tussen 16.20 uur en +/-20 uur (afhankelijk van het aantal inschrijvingen). Geef eventuele voorkeuren i.v.m. lestijdstip door via het opmerkingenveld, de docent contacteert je dan voor de planning.
  • Popelin Lyceum

Marie Bogaert is autodidact en al een lange tijd actief als artiest, vocal coach en zangdocente. Ze voelt zich thuis in verschillende genres als soul, pop, jazz, reggae & wereldmuziek en houdt ervan om verschillende stijlen en technieken te onderzoeken. Je kunt haar aan het werk zien als backing vocal bij de Gentse afro reggae band ‘Seekaman’, maar ook als frontvrouw bij voormalig project  ‘O bain Marie’. Op dit moment is ze voornamelijk bezig met haar solo project ‘MariJah’ en heeft ze al enkele platen uitgebracht in samenwerking met verschillende reggae- en dub producers. 

Schrijf je hier in