zaterdag 22 maart 20u00
Cultuurhuis Merelbeke - Theaterzaal

Driekoningenplein 15
9820 Merelbeke
België

€20.00
Basisprijs
€18.00
Jongeren -26
€18.00
Personen met een beperking / +60
€18.00
UiTPAS regio Gent
€4.00
UiTPAS regio Gent met kansentarief
€16.00
Groepen
Muziek

A family affair

VAN DEN BEGIN zingt REYMER

Na een turbulente tijd en enkele jaren van stilte, klinkt er eindelijk weer muziek ten huize Van den Begin - Reymer. Samen met dochters Charlie en Thelma brengen Peter en Tine, aan de hand van songs uit het repertoire van Reymer, openhartig hun persoonlijk verhaal. Over de jaren van voortdurend doorrazen, de crash van Tine en de jaren van stilvallen. Over hoe het gezin overeind kon blijven nadat alles op losse schroeven stond.

En dit alles met een luide lach en een toevallige traan, want terwijl de meisjes de sterren van de hemel zingen, ontpopt Peter zich tot drummer, trompettist én ceremoniemeester.

Van en met: Tine Reymer (zang, toetsen, gitaar, autoharp), Peter Van den Begin (zang, percussie, trompet), Charlie Van Den Begin (zang, toetsen, percussie), Thelma Van Den Begin (zang, percussie)

https://www.reymer.be/

Tijdens VAN DEN BEGIN zingt REYMER zag ik het licht en het donker elkaar ontmoeten. Een ode aan de liefde en het leven! Met een paar instrumenten en wat percussie raakt deze familie je hart. - Johan Petit