Evenementfoto Klarinet
maandag 09 september 16u30
Popelin Lyceum

Gaversesteenweg 195
9820 Merelbeke
België

€200.00
Basisprijs Merelbeke-Melle
€250.00
Basisprijs niet-Merelbeke-Melle
€110.00
Merelbeke-Melle jongeren -18 / student -26
€137.50
Niet-Merelbeke-Melle jongeren -18 / student -26
€40.00
UiTPAS regio Gent met kansentarief Merelbeke-Melle
€50.00
UiTPAS regio Gent met kansentarief niet-Merelbeke-Melle
Muziek

Klarinet

Emma Broché

Je bepaalt als leerling zelf de richting en doelen van de lessen. Of je nu een volledige beginner, aspirerende virtuoos of 'gewoon' liefhebber bent: je krijgt een programma op maat. Oefeningen voor basistechniek worden afgewisseld met repertoire dat spelplezier aanwakkert en je muzikale grenzen verlegt.  

  • Lessen op maandag
  • Je plant in overleg met de docent een vast wekelijks tijdstip in, tussen pakweg 16:30 en 20:00 à 21:00 (afhankelijk van het aantal leerlingen). Hiervoor neemt de docent contact met je op bij het begin van het schooljaar. Je kunt je voorkeursuur doorgeven bij inschrijving, via het veld 'opmerkingen'.
  • Popelin Lyceum 

Emma Broché begon haar opleiding aan het Koninklijk Conservatorium van Antwerpen bij Ivo Lybeert en zette haar studies verder aan het Koninklijk Conservatorium van Brussel bij Benjamin Dieltjens, waar ze in 2023 haar masterdiploma behaalde. Aanvullend behaalde Emma er haar Educatieve Master in de Kunsten en volgt ze regelmatig masterclasses in het binnen- en buitenland. Emma is verbonden aan verschillende academies, waaronder de Kunstacademie van Poperinge en de Kunstacademie van Beveren. Naast het lesgeven is Emma actief als freelance muzikant in verschillende orkesten en ensembles, waaronder Antwerp Symphony Orchestra, I Solisti, de Koninklijke Muziekkapel van de Gidsen en de Koninklijke Muziekkapel van de Marine.

Schrijf je hier in