Evenementfoto Stemtechniek voor zangers
zaterdag 15 juni 10u00
Cultuurhuis Merelbeke - Studio

Driekoningenplein 15
9820 Merelbeke
België

€80.00
Basisprijs Merelbekenaar
€100.00
Basisprijs niet-Merelbekenaar
€44.00
Merelbekenaar jongeren -18 / student -26
€55.00
Niet-Merelbekenaar jongeren -18 / student -26
€16.00
UiTPAS regio Gent met kansentarief Merelbekenaar
€20.00
UiTPAS regio Gent met kansentarief niet-Merelbekenaar
Muziek

Stemtechniek voor zangers

Valerie Vandaele

Voor beginners en gevorderden (vanaf 18 jaar)

Méér uit je stem halen? Docente Valérie reikt je in 2 zondagen eenvoudige en praktische tools aan d.m.v. de Complete Vocal Technique’: een wetenschappelijk onderbouwde Deense methode voor stemtechniek.

Je leert eerst en vooral je stem op een correcte, gezonde manier gebruiken, maar ontdekt ook de vele mogelijkheden die je stem biedt. Een verrassende zoektocht, waarbij verschillende parameters (ademhaling, klankkleur,..) de revue passeren, elk gelinkt aan bepaalde genres of repertoire. Je leert je stem zo heel gericht inzetten en verruimt je stemregister.

Valérie zorgt voor een veilige, constructieve sfeer waarin je kunt focussen op je eigen leerproces, maar ook heel wat leert van elkaar. Veel ervaring als zanger is niet nodig, durven zingen in groep wel. Opgelet: heb je eerder stemproblemen gehad, dan is deze cursus misschien niet geschikt voor je, dit bespreek je best voor het inschrijven met de docent.

  • zaterdag 15 en zondag 16 juni van 10 tot 17 uur
  • € 100

Schrijf je hier in vanaf 21 december 9 uur

Valerie Vandaele geeft les op verschillende muziekscholen en geeft daarnaast ook workshops zang en stemtraining. Ze is actief in verschillende coverbands en schrijft ook eigen werk. Ze studeerde musical aan De Kunsthumaniora in Antwerpen en trok daarna naar het Complete Vocal Institute in Kopenhagen, waar ze afstudeerde als Authorised Teacher.